ФОНИК - Системи за омекотяване и пречистване на вода
Изпратете онлайн запитване и ние, ще Ви предложим решение.
тел.:064 802 431 e-mail:office@fonikwater.com
 
Омекотители за вода Омекотители и пречистватели за вода серия eVOLUTION
   
Пречиствател и омекотител за вода eVOLUTION Refiner Boost

Пречиствател и омекотител за вода eVOLUTION Refiner Boost

EcoWater

Номинален дебит: 1 m3/ч

Йонно обменен капацитет: 32 = d°H твърдост х М/куб.

Граници на работно налягане: 1.6 - 8.5 bar

Температурни граници на водата: 4 - 49 С°

Ел.захранване: 220/28 V - 50 Hz

Регенерация: Автоматична, при необходимост /по обем/

Диаметър на връзката: 1 / cal

Ширина: 360 mm

Дълбочина: 510 mm

Височина: 880 mm


Предлагаме Ви eVOLUTION Refiner - серия пречистватели 2 в 1 с WiFi от ново поколение. Притежават всички преимущества на омекотителите за вода и допълнително са оборудвани с филтър с активен въглен, който подобрява вкуса и мириса на Вашата вода. Чрез монтиране на пречиствател Refiner, Вие ще потребявате безопасна и с подобрено качество вода от чешмата,като ще забравите за котления камък по уредите, душ кабината и батериите в банята и кухнята. 

eVOLUTION Refiner Boost- за домакинства  в апартаменти и къщи потребяващи до 12-15 кубика месечно, при средна твърдост на водата. Моделът е идеален за малки семейства. Неговите размери позволяват монтаж дори под висящ котел за отопление или бойлер, когато в килера или котелното няма място. 

СЕРТИФИКАТИ

Защо да пречистваме водата в къщи?

Водата във Вашият дом се доставя от разположен наблизо водоизточник. 
 
В различните региони качеството на водата се различава, така че Вашата вода би могла да е твърда, с високо съдържание на варовик, седименти, дори пестициди и други токсични вещества. 
 
Как да разрешим тези проблеми
 
Пречистване от компаниите доставящи вода по тръбопровода: Доставчиците на вода преодоляват тези проблеми, като третират водата под контрола на ангажираните власти и осигуряващи годна за пиене вода, отговаряща на стриктни здравни стандарти. 
 
Обаче, тези компании не се занимават с нуждите на отделни домашни консуматори: 
 
За да унищожат бактериите те използват химикали, като хлора, които придават на водата лош вкус и неприятен аромат.
Те не се занимават с твърдостта на водата, която непрекъснато уврежда вашите прибори и консумира излишни количества енергия.
Те оставят механични частици във водата, като по този начин влошават качеството на водата, по-точно на водата за пиене.
 
Бутилирана вода? 
 
Виждайки тези проблеми, една въможност като потребители е да ползваме бутилирана вода. По този начин има много възможности да се удовлетворят индивидуалните вкусове: вода с повече или по-малко соли, вода с такива и такива минерали и т.н. Освен това бутилираната вода е много удобна когато пътуваме. 
 
Обаче произвеждайки и транспортирайки такива продукти се консумира скъпоценна енергия и я прави скъпа без да имаме предвид допълнителната домакинска работа и доставката и в къщи от магазина. 
 
Пречистването на водата в къщи е правилното решение! 
 
Само пречистването на водата в къщи осигурява правилното решение подходящо за вода с всякакво качество. Пречистването на водата в къщи разрешава всички тези проблеми, като я прави мека, чиста, прозрачна, без примеси, лесно достъпна, като просто завъртаме крана. 
 
Какви са предимствата? 
 
Когато Виe инсталирате в къщи система за омекотяване или централна филтрираща система, Вие създавате чиста и защитена среда за цялото Ви семейство и подпомагате околната среда, като намалявате веществата и продуктите, които я замърсяват. 
 
Всеки продукт служи за някаква цел. 
 
ОМЕКОТИТЕЛЯ доставя омекотена вода до всички кранове в къщата. Това защитава тръбопроводите, електрическите уреди и нагревателите за вода от опустощаващото действие на твърдата вода. 
 
Резултата е: повече спестена енергия, оптимално използване и дълъг живот на приборите, по-добра защита на околната среда! 
 
ФИЛТЪР за цялото жилище доставя непрекъснато пречистена вода от всички кранове в къщата елиминирайки нежелания вкус и мирис на хлор, както и суспендираните във водата твърди механични частици. 
 
Резултата е: по-добра вода за пиене и къпане от всички кранове!


За повече информация разгледайте раздел НОВИНИ И СТАТИИ или ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ. Не забравяйте, че винаги можете да се свържете с нас ако нещо не Ви е ясно.
Споделете страницата в:
Бързи връзки
Начало
За нас
ECOWATER Systems
Контакти
Къде се намираме на картата
Политика за защита на личните данни
Условия за ползване на сайта
Използване на Бисквитки
Новини и статии
Дистрибутори
Често задавани въпроси
За контакт с нас
FONIK
Системи за омекотяване и пречистване на вода


гр.Плевен
бул. Данаил Попов №18


тел./факс: 064 802 431
e-mail: office@fonikwater.com
 
Продукти
Омекотители за вода
Филтри за вода
Таблетирана сол
Последвайте ни в:
© 2013 - 2018 Всички права са запазени от ФОНИК ЕООД www.fonikwater.com | www.fonik-water.com | nerasoft v3.0.9.1 Изработка на професионални уеб сайтове и приложения